Euro Sol Kft.

Tradíció és legújabb technológia egy tőről

Cégünk, az Euro Sol Kft. a hazai burgonyapiac meghatározó szereplője, nevünk egyet jelent a minőségi német vető- és étkezési burgonyával.

A legmagasabb nívó iránti elkötelezettségünket tulajdonosi hátterünk is igazolja, lévén a német burgonyapiac vezető szerepét betöltő Europlant Pfanzenzuch GmbH magyarországi leányvállalata vagyunk.

Az Europlanton kívül a másik két anyavállalat, a majd’ száz éves burgonyanemesítő tapasztalattal rendelkező Kartoffelzucht Böhm és a három nemesítő szövetkezet fúziójával létrejött Nordkartoffel Zuchtgesellschaft mbH alkotja a társaságot.

 

 
 

 

Mit tartalmaz tehát az Euro Sol burgonyája?

  • Mindenekelőtt kiváló ízt és előnyös külső jegyeket (forma, szín)
  • Egyenletes, piacos gumóképződést és jó mechanikai tűrőképességet
  • A károsodással szembeni nagyfokú ellenállóságot (csekély hajlam fekete- és vasfoltosságra)
  • Jó moshatóságot, kiváló eltarthatóságot, bő termőképességet Egyenletes minőséget az év teljes egészében
  • Csaknem száz évnyi szaktudást, amelyre alapozva készséggel segítünk a felhasználási célnak megfelelő fajta kiválasztásában,mindegy, hogy a burgonyából pommes frites, chips vagy éppen szárazon ill. nedvesen feldolgozott termék készül.
  • A több generációra kiterjedő nemesítésnek köszönhetően nagyfokú rezisztenciát a fonálférgek, a fitoflóra ill. a vírusok ellen.
  • A legkorszerűbb ismereteket a burgonyatermesztés és a burgonyanemesítés terén.
  • Biztonságot, hiszen az Euro Sol kft.-nál vásárolt vető- és étkezési burgonya a legmagasabb minőséget képviseli, erre garanciát nyújt az Europlant cégcsoport termelési gyakorlata, amely elit fokozatig zárt területén saját kézben tartja a szaporítási generációkat. Ezt a biztonságot és a cégcsoport által végzett szigorú minőségellenőrzést jelenti a vetőgumók csomagolásán a fémzár.

Gondoljon az Euro Sol Kft-re, vagy viszonteladóinkra, ha nagy mennyiségű, jó minőségű étkezési burgonyára van szüksége, de akkor is, ha megbízható vetőburgonyát vásárolna.

Étkezési burgonya esetében keresse a Burgonyaország Kft felirattal ellátott termékeket, (a nagyobb termelők jó minőségű étkezési burgonyájának elhelyezése céljából szoros együttműködésre léptünk a Burgonyaország Kft-vel), ha pedig vetőburgonyára van szüksége, akkor is válasszon minket..